OVER PLAY&PRODUCE

Noteer zaterdag 10 november 2012 alvast in jullie agenda. PLAY & PRODUCE, hét evenement voor de electronic music scene zal die dag opnieuw plaatsvinden in de Vooruit in Gent.
 
Wie de vorige twee edities meemaakte, weet waarover we spreken: een volledige dag met grote namen en massa’s key players uit de sector, grootse en intieme workshops en masterclasses, een gear-beurs – de Playground (aankomen mag!) – om je vingers bij af te likken, deskundige feedback,... Het hoeft dan ook niet te verbazen dat het bordje ‘uitverkocht’ op de voorbije edities al snel mocht worden bovengehaald en de reacties van zowel publiek als aanwezige professionals lovend waren. We verwelkomden meer dan 1200 beginnende, gevorderde en semi- professionele dj’s, producers en muzikanten uit de dance, electronic music en urban scene.
 
Of je nu je turntable skills wil verfijnen, wil weten hoe je aan een remix begint, de do’s en don’ts voor een vette remix wil achterhalen of ervaren wat professionals van je producties vinden, er is voor ieder wat wils. Zowel voor de gevorderden als voor de beginners, en dat binnen verschillende genres.
 
Op de Playground krijg je ook dit jaar de kans om zelf aan de knoppen te zitten van de nieuwste gear. We gaan samen met de vetste merken opnieuw voor een kwalitatieve beurs die volledig gericht is op dj's, producers en elektronische muzikanten. Je ontmoet de pro’s achter merken als Ableton, Pioneer, Cubase, Native Instruments, ProTools, Moog, Waves, Apogee, enz.

Dit was Play & Produce 2010:

kozzmozz link Link SAE link bekafun link amptec link steinberg link ableton link variphone link sync link pioneer link sennheiser link interface link playright link bose link focusrite link homerecording link vlaanderen link vlaams brabant link oost-vlaanderen link ello mobile link t-interim link vooruit link winforlife link KBC link fnac link stubru link Acht link maes link face link Sabam link propellerhead link limits