INSCHRIJVINGEN

Voor de goede gang van zaken kunnen we niet alle items op het programma openstellen voor iedereen. Voor onderstaande activiteiten moet je op voorhand inschrijven.

 

Masterclasses

Een uur lang in een hok zitten met weinig daglicht klinkt niet bepaald aantrekkelijk... Maarrrrr dat wordt het plots wel, als je weet dat je de ruimte mag delen met een volledige dj-set-up, een select groepje collega-dj’s, je favoriete muziek én bovenal een professional die al uitgebreid zijn/haar sporen verdiend heeft.
Wil jij een masterclass bijwonen van jouw favo professional? Schrijf je dan snel in, want vol = vol! Inschrijvingen worden afgesloten op woensdagmiddag 7 november. Op Play & Produce kan je checken of er nog plaatsen vrij zijn aan de infobalie aan de ingang.

 

Demofeedback 

 Heb je altijd al willen weten hoe goed de muziek die je maakt of draait, eigenlijk is? Zit je met een nummer of een dj-set die wel goed is, maar misschien net niet goed genoeg? Breek je voortdurend je hoofd op hoe je de muziek nog beter kunt maken? Of ben je gewoon klaar om je kunsten eens te aan experts uit de muziekindustrie te laten horen?

Dan is er goed nieuws: naar goede gewoonte maakt ook deze editie feedback een belangrijk deel uit van Play & Produce. Immers, een Play & Produce zonder demofeedback is als een café zonder bier. Waar kan je anders, gezellig keuvelend met muziekprofessionals, een persoonlijke beoordeling krijgen op jouw tracks of dj-sets? Inschrijvingen worden afgesloten op woensdagmiddag 7 november. Op Play & Produce kan je checken of er nog plaatsen vrij zijn aan de infobalie aan de ingang.

 

 

Win For Life DJ Clip

Zin om je dj-kunsten te tonen en een set van 20 minuten te draaien op een van de drukstbezochte plaatsen van Play & Produce? Je publiek is gegarandeerd: de ideale manier om je dj-carrière een boost te geven! 

Bovendien vereeuwigt Win For Life je set met een multicamera-team. Jep, je gaat met andere woorden naar huis met een professionele clip! Jij draait de vetst mogelijke mix, wij doen de rest! 

De Win For Life DJ Clip is volzet. Laat dat je echter niet tegenhouden om de dj's te gaan aanmoedigen tijdens hun set!

 

 

Fnac Fotoshoot 

Wij kopen al eens graag een plaat enkel en alleen voor de mooie hoes. Dat je als dj, producer of muzikant niet enkel muzikaal, maar ook visueel sterk in de schoenen moet staan, staat als een paal boven water. Met een fantastische foto krijg je de wereld net dat tikkeltje makkelijker aan je voeten.

Ontbreekt het je nog aan een magazinewaardige foto? Geen paniek, Fnac helpt je uit de nood en biedt je een gratis professionele fotoshoot aan tijdens Play & Produce!

De Fnac Fotoshoot is volzet, al bestaat de kans dat er last minute nog een plaatsje vrij komt. Ga daarvoor gerust n's langs aan de balie in het Vooruit Café!

 

 

 

 

 

 

kozzmozz link Link SAE link bekafun link amptec link steinberg link ableton link variphone link sync link pioneer link sennheiser link interface link playright link bose link focusrite link homerecording link vlaanderen link vlaams brabant link oost-vlaanderen link ello mobile link t-interim link vooruit link winforlife link KBC link fnac link stubru link Acht link maes link face link Sabam link propellerhead link limits