Programma

Meer nieuws over het programma volgt zeer binnenkort. Wil je op de hoogte blijven van het programma en ander Play & Produce-nieuws? Check regelmatig deze site, volg ons op FacebookTwitter, of laat je mailadres achter en we sturen het heet-van-de-naald nieuws recht naar je inbox. 

Gesponsord
Academy

Nog absoluut geen ervaring met draaien of beats produceren? Ook dan heb je véél te zoeken op Play & Produce, want in de Minard-schouwburg -op zo'n 100m van de Vooruit- stampen we een heuse Play & Produce Academy uit de grond! Gedurende de hele dag kan je er terecht voor beginnersworkshops over beats programmeren, nummers maken en je dj-skills opkrikken. De docenten van MusiCasa en DJ School zorgen voor aangepaste workshops en sessies om je de eerste skills aan te leren op weg naar de mainstage van Tomorrowland en I Love Techno. Niet twijfelen, komen!

The Road to the Academy

Op 8 november kan je tijdens Play & Produce in de Academy terecht voor een stevige portie beats voor beginners. Kan je niet wachten tot dan om de dj of producer in jezelf een kickstart te geven? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want voor 't eerst organiseren we "The Road to the Academy" in samenwerking met Kinky Star. Vier workshops in september en oktober in Kinky Star over producen, Ableton, beatmatching, mixing & mastering. Helemaal gratis, maar inschrijven is verplicht!

Inschrijven voor The road to the academy

Introductie tot Producer

Wo 17 september, 14:00-17:00 • Kinky Star

Ben jij dj en wil je graag je eigen muziek maken? Of speel je in een band en wil je graag zelf nummers opnemen? De pro's van MusiCasa en MC Messenjah vertellen je hoe je dat aanpakt in onze allereerste The Road to the Academy-workshop op woensdag 17 september in de Kinky Star. Deze workshop is gratis, maar inschrijven is verplicht, soooo hurry up! 

Lees meer