Programma

Meer nieuws over het programma volgt zeer binnenkort. Wil je op de hoogte blijven van het programma en ander Play & Produce-nieuws? Check regelmatig deze site, volg ons op FacebookTwitter, of laat je mailadres achter en we sturen het heet-van-de-naald nieuws recht naar je inbox. 

Gesponsord
Academy

Nog absoluut geen ervaring met draaien of beats produceren? Ook dan heb je véél te zoeken op Play & Produce, want in de Minard-schouwburg -op zo'n 100m van de Vooruit- stampen we een heuse Play & Produce Academy uit de grond! Gedurende de hele dag kan je er terecht voor beginnersworkshops over beats programmeren, nummers maken en je dj-skills opkrikken. De docenten van MusiCasa en DJ School zorgen voor aangepaste workshops en sessies om je de eerste skills aan te leren op weg naar de mainstage van Tomorrowland en I Love Techno. Niet twijfelen, komen! 

Meer info over de Academy volgt zeer binnenkort. Stay tuned via deze site, FacebookTwitter, of via de Play &P Produce-nieuwsbrief

The road to the Academy

Op 8 november kan je tijdens Play & Produce in de Academy terecht voor een stevige portie beats voor beginners. Kan je niet wachten tot dan om de dj of producer in jezelf een kickstart te geven? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want voor 't eerst organiseren we "The Road to the Academy" in samenwerking met Kinky Star

Op vier woensdagnamiddagen in september en oktober kan je in de Gentse Kinky Star terecht om alles te leren over producen, Ableton, beatmachting, mixing & mastering. De professionals van MusiCasa bereiden je er samen met enkele Belgische top-dj's en producers voor op de Play & Produce Academy en leren je alles wat je moet weten over dj'en en producen. From the scratch, én beter nog; for free. Jep, je leest het goed: deze workshops zijn helemaal gratis, maar inschrijven is verplicht. Nog straffer: als deenemer van The Road to the Academy krijg je je ticket voor Play & Produce op 8 november er gratis en voor niets bovenop. Let wel: het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel sneller snelst in. 

Inschrijven voor The road to the academy