Menu
Schaduwland
PLEK rewind
When audio meets video
3:00pm
Schaduwland maakt minimalistische, melancholische post-folk met een elektronisch kantje. In de Academy tonen ze je hoe je visuals op een originele manier kan samenbrengen met muziek.
De elektronische band Schaduwland is het muziekproject rond Frederik Poisquet en Jelle Hermans en ontstaan uit de behoefte naar buiten te komen met ideeën die tot nog toe in een donkere slaapkamer zijn blijven hangen.
Ze gaan op zoek naar de perfecte mix van audio en video en spannen samen met kunstenaars om de link met hun melancholische zweefmuziek in de juiste visuals uit te werken.
Zowel on stage als in de studio zijn ze actief bezig en hun afgelegd when audio meets video traject komen ze voorstellen op 19 november in de Vooruit in Gent. 

Schaduwland invites ... de kunstenaars Jannes Snyers en Toon Bossuyt. Ze brengen hen mee naar Play & Produce om de audio-video-ervaring op en top compleet te maken & ook Jelle Vandewiele, een dj waarvoor visuals geen geheimen hebben en Tobi Jonson, de man achter de visuele stijl in de clips van o.a. Eefje De Visser, Oscar and the Wolf, Pomrad, Amatorski en Vuurwerk, ... zijn van de partij.

powered by
Copyright 2018 - Poppunt  |  Website: MINSKY  |  Design & branding: Uncompressed