Menu
[PIAS]
Sander Graumans x Jasper Wentzel
[PIAS] is sinds 1982 uitgegroeid tot een van de grootste en meest dynamische Belgische muzieklabels. Doorheen de jaren heeft [PIAS] een sleutelrol gespeeld in het Belgisch succes van acts zoals o.a. Depeche ModeFront 242, Laurent Garnier, Moby, The Prodigy, Soulwax/2ManyDJ’s en vele andere.

Sander Graumans is promotie- en digitaal verantwoordelijke bij [PIAS]. In Vlaanderen verzorgt hij de promotie voor onder meer Bazart, dEUS, Flume en Oscar And The Wolf. Bij [PIAS] heeft iedereen een brede taakomschrijving, zo ondersteunt hij bijvoorbeeld ook de [PIAS] Nites en het beheer van [CHEZ PIAS], hun eigen multifunctionele locatie in Brussel centrum, met een eigen concertzaal, exporuimte, restaurant en platenwinkel. Verder is hij lector op de PXL en runt hij onder de naam Unit Delta Plus een microlabel- en managementbedrijfje.

Jasper Wentzel werkte doorheen de jaren voor Gonzo Circus, Kinky Star, Bang! Distribution en [PIAS] als PR verantwoordelijke voor Vlaanderen. Momenteel is Jasper Label en Promo Manager bij [PIAS] en is hij verantwoordelijk voor de meer elektronische labels zoals Ninja Tune, Brainfeeder en Werkdiscs.
Copyright 2018 - Poppunt  |  Website: MINSKY  |  Design & branding: Uncompressed