Menu
RedHead x A. Brehme
Steve Vangilbergen x Arnaud Roobaert
Steve Vangilbergen, aka RedHead, ademt techno. Hij staat bekend voor zijn techno releases op major labels al MB Elektronics, Reda Recordings, Suara, Respekt Records, Kombination research, Rythm Convert, IAMT, 1605, CODE, Zync, Primate en de lijst gaat nog wel even verder. Redhead heeft een naam opgebouwd rond zijn energetische dj-sets over heel de wereld op onder andere Tomorrowland, I Love Techno (2002 - 2003 - 2004), Nature One, Laundry day, Rave on Snow, Awakenings, Mayday Budapest, Liberty White, Decibel, In Qontrol, …!
Sinds 2011 is Redhead resident van Hertz, het welbekende technofestijn in de Petrol. In 2014 heeft Vangilbergen zijn eigen label - Reda Recordings - opgestart.

A. Brehme is een Brusselse dj en producer en heeft in 2014 voor het eerst zijn muziek gereleased op Coincidence Records. Sinds zijn 20ste is Brehme regelmatig te gast is in de Brusselse technotempel Fuse, hij is bovendien resident bij Hertz en Technoon. Arnaud benadert techno op een zeer persoonlijke manier met een sterke focus op deep atmospheres en hypnotic vibes.

Schrijf je hier in!
Copyright 2018 - Poppunt  |  Website: MINSKY  |  Design & branding: Uncompressed