Menu
Lone x Faisal
Deconstructing the Lone sound
Britse muzikale duizendpoot
De Electronic Expedition van de Britse producer-dj Lone begon bij hiphop, leidde hem langs Detroit techno en house en bracht hem uiteindelijk bij rave op zijn laatste worp 'Levitate'. 
Matt Cutler — aka Lone — bracht al 6 albums en meer dan 100 tracks uit via het toonaangevende R&S Records, Werkdiscs en zijn eigen label Magic Wire. Zijn Electronic Expedition begon bij hiphop, leidde hem langs Detroit techno en house, en bracht hem bij rave op zijn laatste worp ‘Levitate’. Hij wordt bejubeld door o.a. Pitchfork, DJ Mag, Gilles Peterson & The Guardian en was afgelopen zomer te bewonderen op Pukkelpop en HORST.
Op Play & Produce onderwerpt hij zich gewillig aan de vragen van muzikale vuurpijl, Stubru-dj en producer Faisal (referenties: Playground op Studio Brussel, Pukkelpop, HORST). Hoe begint Lone aan een sound, wie zijn de belangrijkste invloeden in zijn werk en waarom is zijn nieuwste plaat 'Levitate' zo verschillend van de andere? Lone zoals je hem nog niet hebt gezien. Kom de man en de mind achter de muziek ontdekken. 
Lone Boiler Room Nottingham
Boiler Room London: an afternoon with Lone
Copyright 2018 - Poppunt  |  Website: MINSKY  |  Design & branding: Uncompressed