Menu
The Subs
A decade of dance
Koningen van de dansvloer
16:00
The Subs komen terug! Ook deze editie van Play & Produce zijn The Subs erbij. In 2014 onthulden ze de basics van een floorfiller, nu blikken ze terug op tien jaar dance in 'A Decade of Dance' én gunnen ze je een unieke inkijk in hun productieproces.
De dansvloervullers van België, Jeroen De Pessemier, Wiebe Loccufier en Hadrien Lavogez, vieren hun tiende verjaardag en kijken terug op hun prestaties. Wervelende liveshows op grote festivals als Global Gathering, Isle of Wight, Creamfields, Dour, Pukkelpop en I Love Techno; topalbums ('Subculture', 'Decontrol') met vette hits zoals 'Vomit in Style' of hun nieuwste release 'Longest Night'; samenwerkingen met talentvolle gastartiesten Selah Sue, Jean-Pierre Castaldi, Jay Brown, Danny Greene en Colonel Abrams, de mannen van The Subs krijgen het allemaal voor elkaar. Iedereen herinnert zich nog wel 'The Pope of Dope' van Wallifornia en losgaan op 'Kiss my Trance'. De volledige geschiedenis staat op hun verzamelbundel A Decade of Dance.

Op Play & Produce blikken de Gentse koningen van de dansvloer terug op 10 jaar dance, gunnen je een unieke inkijk in hun productieproces én presenteren het resultaat van hun Roland-producerscontest.

powered by 

 
The Subs - Trapped feat. Colonel Abrams
Copyright 2018 - Poppunt  |  Website: MINSKY  |  Design & branding: Uncompressed